Atostogų planai

Tai štai, maniškės jau prasidėjo. Taip sakant, už gerą elgesį anksčiau laiko paleido. Rimtai. Už gerus pažymius.
Aišku, dar liko lietuvių kalbos ir matematikos patikros. Dėl matematikos nesijaudinu išvis, o su lietuvių jau prasčiau. Ne todėl, kad blogai sektųsi, visai ne. Baisios atrodo užduotys.
Lyg tie vertintojai kalbininkai turėtų laiko mašiną, su kuria nukeliauja 500 metų į praeitį pasiklaust kokio nors rašytojo, ką gi jis turėjo omenyje, kokia buvo užslėpta prasmė, kad pagrindinio herojaus kambario sienų spalva buvo, na tarim, geltona. Gal jis turėjo prolemų dėl šlapimo? O gal nematė saulės, tai sienų spalva jam tą saulę atstojo? Na pasakykite gi, ponas XVI a. rašytojau, ką gi jūs norėjote pasakyti ta geltona, pagrindinio veikėjo kambario sienų spalva. Mums tai labai svarbu, nes, XXI a. dešimtokų patikrinimo, teksto suvokimo užduotyje mes sumanėme pateikti tokį klausimą ir norime sužinoti tikslų atsakymą. Jei nepasakysite, mes susigalvosime savo variantą ir taip sužlugdysime dešimtokus (:
Okey, užteks išsidirbinėti. Nors čia visiška tiesa.
Iš tiesų visai ne apie tai norėjau parašyti. Tiesiog apie atostogas.
Turiu galimybę apsilankyti Anglijoje ir Prancūzijoje. Ne pasirinkti vieną iš jų, bet abi kartu. Noriu beprotiškai, bet nesinori palikti brolio vieno. Ne todėl, kad būtų jo gaila, visai ne. Tiesiog baisu, kad ko neiškrėstų. Kažkoks maištingas pasidarė.
Aplankyčiau pusbrolį (4 metų), pamatyčiau pasaulio, hehe. Tikrai noriu, bet mama tikriausiai neišleis... Matau, kad neišleis.
Dar radau savo pašaukimą :DDD Kvailokai skamba. Labai norėčiau šią vasarą įgyvendinti savo siekį - padaryti mini lėlių namelį. Pernai iš užsibrėžtų tikslų įgyvendinau tik 1 ar 2. Šią vasarą gal pavyks geriau. 
Dar į biblioteką atvežė naujų knygų, tai šeštadienį mano nuotaika pakilo į aukštumas. Pasiėmiau keturias knygas. Dvi jau perskaičiau, trečią pradėjau. 
Miau:
Rachel Renee Russell „Prietrankos dienoraštis. Ne itin laimingos širdžių ėdikės istorija“ 

Gali būt, kad esu jau per didelė tokioms knygoms, bet šita tikrai įdomi :DD
Juokinga. 













L.J. Smith „Pavojingas žaidimas. Spąstai“
Nesitikėjau, kad tai greitai mūsų biblioteka gaus šitą knygą, todėl labai nustebau radus. Kažkaip sunkiai skaitėsi, kažkokia keista pasirodė. Nežinau. 
Labai gaila buvo, kai mirė Džulianas (blogiukas, įsimųlėjęs pagrindinę veikėją). 











Stephanie Perkins „Ana ir prancūziškas bučinys“
Šią pradėjau šiandien, perskaičiau apie 150 psl. Tikrai įdomi knyga, saldi tokia :D 
Visoms romantikos mėgėjoms verta perskaityti. Rimtai. 











Ir pagaliau..... 

Sally Green „Pusiau blogas“ 
(Viena viršeio pusė tamsi, kita - šviesi)
Radusi šią knygą nustebau labiausiai. Aš tokia - VAAAAUUU, čia rimtai??? 
Pasilikau pabaigai, jaučiu, bus tikrai įdomi ((:


P.S. tik dabar pastebėjau, kad iš tų dūmų susidaro žmogaus profilis...





Tai tiek šį kartą (:

Leave a Reply