Laikas

Negaliu patikėt, kad praėjo beveik metai nuo paskutinio įrašo. Laikas beprotišku greičiu skrieja, apsižvalgai, o jau baigi vienuoliktą klasę. Tiek visko nutiko, kad tikriausiai reikės atpasakot visus tuos metus.
Paskutinis įrašas buvo prieš pat prasidedant vasarai rašytas, tai nuo vasaros ir pradedu.
Pradžioj kaip ir nieko tokio neįvyko. Liepos pabaigoj išskridau į Angliją pas gimines. Vienas įsimintiniausių gyvenimo įvykių tikriausiai, smagiai praledau laiką. Labai neišsiplėsiu, nes tieeek jau kartų visiem pasakojau, ką veikiau, kad net nebesinori rašyt viso to. Buvau Safari parke, kur su automobiliu važiuoji pro paleistus laukinius gyvūnus (liūtai, tigras, raganosiai, meškos, beždžionės, you know, regular stuff), Londoną aplankiau.
Po savaitės Anglijoj išvažiavom į Prancūziją, dvi savaites pabuvom. Daug ką veikėm, labai daug rešyt reikėtų... St. Michelio saloje buvom, dar apie II pasaulinį ekskursiją pravedė šeimos draugas. Įdomiai laiką praleidau, labai sunku atsisveikint buvo, grįžt namo.
Kai grįžau orai baisūs buvo, tai tokia ir vasaros pabaiga.
O rudenį ir prasidėjo. Dvi negausias vienuoliktokų klases a ir b sujungė ir padarė vieną gražią klasytę :DD Iš pradžių gal kiek buvo justi įtampa, nes klasės anksčiau nesutarė. Bet vėliau kažkaip apsipratom (tikriausiai). Ruošėm šimtadienį dvyliktokam Las Vegaso tema. Pavyko tikrai puikiai. Šimtadienis. O kas jau PO šitadienio, tai... viskas buvo gerai, kol neatsitiko blogi dalykai. Bet jau nesvarbu.
Jei dar kažką papasakot iš asmeninės pusės, tai susigiebiau kiek įmanoma daugiau dalykų :D net fiziką pasirinkau. Kamuojuos dabar. Viena, kas guodžia, tai kad dar du mėnesiai ir vasaros atostogos!
Ką dar gero... išdrąsėjau :D jei galima taip sakyt. Labiau savim pasitikiu. Mažiau nervuojuos, ką kiti pasakys. Kitus nervuoju. Siunt ant bendraklasio. Aš jo tikrai nemėgstu. Nemėgstu per silpnas žodis.
O reikalai su draugais kaip visada. Su Odeta iš viso nebebendraujam. O kitom aš - antras pasirinkimas(jei je trečias, ketvirtas ar dar tolimesnis, esmė ta pati), pakaitalas, kai nieko kito aplink nėra. Būsiu išmesta kai niekam nebereikės. Įdomus gyvenimas, kai prie šono esi laikoma tik dėl naudos, kai esi pasirenkama, nes gerai žaidi, nes gerai mokais.
Širdies reikalai? Cha cha. Vis dar juokingi tie santykiai tokiam amžiuj. Tikriausiai pribręsiu tik pasenus. Nesakau, kad niekas nepatinka, ne. Nors ir sakau taip, bet širdis mano tikrai ne akmeninė ;D tiesiog stengiuos neprisileist, kad netektų nusivilti. Oh my God, look at that face, you look like my next mistake.. ;DD
Pradėjau naudot kitą šampūną, kad antrą dieną po plovimo neikščiočiau su taukuota galva. Nepadeda. Gal dar nepakankamai daug laiko praėjo. Bent jau garbanotis vėl pradėjo.
Perskaičiau daug knygų. Šiemet net knygų mugėj buvau. Gal kada pasieksiu 1000. Nors jau pradedu nebetikėt. Beveik 700 dar liko. Vis laiko nerandu niekam.
Stengiuos mokytis. Pažymiai puikūs, bet stresuoju dėl stojimo, karjeros galimybių. Bijau blogai išlaikyt egzaminus. Bijau neįstot. Bijau nerast darbo pagal profesiją. Siaubas.
Gerai sako, kad dabar geriausi mūsų metai. Tik kažkaip pamiršta paminėt, kad pusę jų paleidžiam besikankindami. Tai tiek to grožio.

Perskaičiau visus savo įrašus šiandien. Įdomu stebėt, kaip augant keičiasi žmogaus mąstysena, nors atrodė, kad niekas nepasikeitė, kad aš nepaskeičiau.
Anksčiau žadėdavau, kad vėl pradėsiu rašyt į tinklaraštį, šįkart nežadėsiu. Man kažką pažadėjus vėliau labai sunku savo pažado laikytis. Tad gal nepasižadėjus kažkas pavyks.
Sakiau Paulinai duosiu paskaityt, kaip keičiaus,jei įdomu bus. Pažiūrėsim, gal nepabėgs nuo buvusios psichinės ligonės.
Beje, Taylor Swift užvaldė protą. Radau kieno fane būt. Kvaila, žinau, bet tokie tie šiuolaikiniai paaugliai. Sheeran'as irgi neblogas.
Vis dar žiūriu melages. Jau įgiso. Nesugeba išsiaiškint, kas yra A. ApgAilėtinA. :DDD
Jau visą valandą čia rašau, laikas pabaigt viską.
Tikiuosi, kad dar parašysiu. Labai tikiuosi.

Leave a Reply